EN
TR
Menü Simge

Dikey bahçe duvar dekorasyonu

1998 yılından itibaren yapak bitkiler ve dikey bahçe dekorları konusunda Ankara ve çevre illerde öncülük yapmaktayız. Proje büyüklüğü farketmeksizin birbirinden farklı mekanlarda yaptığımız dekorasyonlar arasında en çok tercih edilenlerden biri de dikey bahçe dekorasyonudur. 

Dikey Bahçe Nedir?

Dikey bahçe tarzı dekorlara “Ev, Ofis, Cafe, AVM, Mağaza, Dış Mekanlar ve Hava Alanları” gibi bahsi geçen yerlerde rastlamanız mümkündür. Dikey bahçe örneğin ofisinizin girişine veya her hangi dikey bir köşesine yapay çiçeklerle oluşturulan bir dekordur.

Çinpa şirketinin geçmişten bugüne yaptıkları dikey duvarları detaylı görüntülemek için ( Tıklayın ).Çinpa şirketi dikey duvar konusunda tercih edebileceğiniz kaliteli ve profesyonel bir kuruluştur. 

Son zamanların tescillenmiş dekoru sayılan iç mekân dekorları arasında insanlar tarafından en çok beğeni toplayan “dikey bahçe” dekoru gerçekten bir mekânın veya bir işyerinde ferah bir alan oluşturma konusunda başarılı bir tercihtir. 

Dikey Bahçe Dekoru Nerelere Yapılır?

Yukarıdaki liste en çok tercih edilen alanlardır ve bunun haricinde farklı alanlar da dikey bahçe dekoru yapılabilir. 

Dikey bahçe dekoru kolay kolay deforme olmaz ve uzun süre bakım gerektirmez. Tamamen kaliteli yapay bitkiler kullanılarak dekorun deforme olması engellenmektedir. 

Diğer Hizmetlerimiz

Bu Yazı sizden önce 1167 kişi tarafından okundu.

Yapay ağaç ve bitkilerle dekorasyon

Yapay ağaç ve bitkilerle dekorasyon

İç mekanlarda bizi rahatlatacak yapay ağaç ve bitkilerle dekorasyon yapmak sandığınızdan daha kolaydır.

Alış veriş merkezlerinde yapay bitki

Alış veriş merkezlerinde yapay bitki

Alış veriş merkezi gibi kapalı alanlarda ziyaretçilerin geçirdikleri uzun zamanı güzelleştirmek için yapay bitki kullanımı...

Yapay Ağaç Ankara

Yapay Ağaç Ankara

Kentin karmaşasından kurtulmak istediğiniz her mekanda yapay ağaçlar ile yapay bahçeler hazırlıyoruz.

Bambu ile iç dekorasyon

Bambu ile iç dekorasyon

Yapay çiçek ve yapay ağaç kullanımının yanı sıra gerçek bambu ile yapay yaprakların buluşması ile yapay bahçe dekorasyonu.